HHC květy a naše odrůdy

O zajímavé a stále populárnější novince HHC neboli hexahydrokanabinolu jsme již psali v jednom z přechozích blogů ("Vše co potřebuješ vědět o HHC"). V něm jste se mohli dozvědět o tom, co HHC vlastně je a jak je to v současné době s jeho legálností. Také tam můžete zjistit, jaké má HHC účinky.

V dnešním článku bychom vám rádi blíže představili jednotlivé produkty s HHC, které na našem e-shopu nabízíme a jsou ideálním dárkem pod stromeček nebo k příchodu nového roku a silvestrovským oslavám. Všechny naše květy jsou dodávány v hermeticky uzavíratelných skleničkách, které nejen skvěle vypadají, ale také pomáhají udržet kvalitu, nadýchanost a vůni květů uvnitř balení. Obsah HHC je ve všech druzích květů 20%.

BUBBLE GUM – HHC PREMIUM INDOOR

Bubble Gum je oblíbená hybridní odrůda konopí s vyváženým poměrem složek indika a sativa. Její genetika je poněkud nejasná, ale předpokládá se, že vznikla z křížení Indiana Bubble Gum. Tato odrůda se vyznačuje charakteristickým nasládlým chuťovým profilem, v němž se prolíná (jak už název napovídá) žvýkačka se sladkou květinovou vůní. U nás si můžete BUBBLE GUM HHC koupit v baleních po 1g, 2g, 3g a 5g.

bubblegum_hhc_hodsedoklidu.cz2  bubblegum_hhc_hodsedoklidu.cz5  bubblegum_hhc_hodsedoklidu.cz8

CANNATONIC – HHC PREMIUM INDOOR

Odrůda Cannatonic je zajímavá tím, že převažujícím kanabinoidem je v ní CBD. Za jejím původem stojí křížení odrůd G13 Haze a MK Ultra. Cannatonic je typický mírně zemitou vůní a nasládlou citrusovou příchutí. Někteří uživatelé rozeznávají i lehký nádech jehličnanu. CANNATONIC HHC PREMIUM INDOOR je pro vás připravené v baleních o hmotnosti 1g, 2g, 3g a 5g.

cannatonic_hhc_hodsedoklidu.cz1  cannatonic_hhc_hodsedoklidu.cz5  cannatonic_hhc_hodsedoklidu.cz8 

HARLEQUIN – HHC PREMIUM INDOOR

Harlequin je konopnou odrůdou typu sativa. I on je proslulý svým osvědčeným obsahem CBD. V rodokmenu má například odrůdy Colombian Gold nebo Nepali Indica. Nabízí nesnadno charakterizovatelnou příchuť, obsahující tóny od sladké mangové až po zemité pižmo. A i u HARLEQUIN HHC PREMIUM INDOOR si můžete vybrat mezi hmotnostmi 1g, 2g, 3g a 5g

halrleguin_hhc_hodsedoklidu.cz2   halrleguin_hhc_hodsedoklidu.cz  halrleguin_hhc_hodsedoklidu.cz8

POWER PLANT – HHC PREMIUM INDOOR

Power Plant je odrůdou marihuany typu sativa, pocházející z Jihoafrické republiky z odrůdy African Sativa. Její chuť ocení především opravdoví labužníci – je svěží, s příjemným kořeněným aroma, které však má i zemitý nádech, a sladkým dozvukem. Stejně jako ostatní odrůdy, i tuto nabízíme v baleních po 1g, 2g, 3g a 5g.

powerplant_hhc_hodsedoklidu.cz2  powerplant_hhc_hodsedoklidu.cz5  powerplant_hhc_hodsedoklidu.cz8

TANGERINE – HHC PREMIUM INDOOR

Odrůda Tangerine je hybridem s dominancí sativy, který vznikl křížením odrůdy Ch9 Aroma. Má sladkou, příjemně lehce nakyslou aromatickou chuť i vůni – podle toho ostatně dostala svůj název tangerine (mandarinka). Ale pozorný uživatel může odhalit i podtóny dalšího tropického ovoce, jako je třeba ananas či mango. Bystrého čtenáře asi nepřekvapí, že i TANGERINE HHC PREMIUM INDOOR může zakoupit v baleních po 1g, 2g, 3g a 5g.

tangerine_hhc_hodsedoklidu.cz2   tangerine_hhc_hodsedoklidu.cz13   tangerine_hhc_hodsedoklidu.cz8

DÁRKOVÉ SETY HHC KVĚTŮ

Máte mezi svými blízkými či známými někoho, komu by udělalo HHC radost jako dárek? Pak jsou pro vás naše dárkové sety jako dělané. Každý balíček obsahuje všech pět typů HHC květů, které jsme vám už představili, takže obdarovaný nebude ochuzený o žádnou z chutí a vůní. Celý set je vkusně zabalený, takže může sloužit i jako vhodný vánoční dárek. Můžete si zvolit mezi velikostí balení 5x1g, 5x2g a 5x5g.

hhc_kvety_darkovyset_hodsedoklidu.cz2   jack-0085   hhc_kvety_darkovyset_hodsedoklidu.cz4

Ti z vás, kteří mají vánoční dárky už dávno nakoupené, mohou samozřejmě tento set využít pro jakoukoliv jinou vhodnou příležitost. Ale pro ty, kteří dárek ještě na poslední chvíli shánějí, máme díky vlastním zkušenostem naprosté pochopení. Proto nyní před Vánoci nabízíme tyto dárkové sety za zvýhodněné ceny i na naší prodejně v Praze v Nuslích, kde Vám i rádi poradíme nebo pomůžeme vybrat další z našich produktů.  Přejeme krásné Vánoce a Silvestrovské oslavy – a budeme jen rádi, jestli vám je pomohou zpříjemnit i naše prémiové HHC květy.